joi, 20 septembrie 2007

Un fact care sa dovedit a fi fapt.


Totul este despre What you wanted... nu inteleg de ce tristetea isi gaseste locul in lumea asta asa de vesela... Well, in Postarea din aceasta seara, o sa discut mai deschis pe tema asta - De ce nu vorbim ?Noi cand vorbim de fapt ne dam drumul mintii noastre creative si ne cream noi imagini si noi iluzii prin acele 'vorbe' - cum ne masuram vorbele - nimeni nu este in stare sa isi masoare vorbele, de asta va asigur eu, daca eu as sta sa aleg pe o persoana, aceea ai fi tu, cel care citesti in momentul acesta, te asigur ca esti o persoana norocoasa, nu stiu de ce, nu te cunosc, sau chiar de te cunosc, nu am de unde sti ca esti, dar eu spun ca esti, eu vreau sa fi - asta e problema - a VREA ; daca VREI cu adevarat ceva, EU te asigur ca vei REUSI. Daca VREI cu adevarat ceva, cu siguranta se va intampla - sa luam exemplu - eu mi-am pus in cap ca in seara asta sa postez ceva interesant, care sa va ridice curiozitatea, desigur sunt sigur ca majoritatea au inchis fereastra, dar asta este problema lor.
Incerc sa traiesc - Vreau sa traiesc ; Doua propozitii total diferite, cum ar fii un baiat si o fata - 2 fiinte total diferite, nu, la asta gresesc, o fata si un baiat nu sunt total diferiti, au ceva in comun, au capacitatea de a se iubii reciproc, de aceea ne este asa de greu sa traim in lumea asta asa de grea, pentru ca noi INCERCAM sa train, cand o sa VREM sa traim, va asigur ca o sa fie diferit.
Desigur, daca toti ar ajunge sa gandeasca asta ca mine, cu siguranta ca va fi diferit, stiu ce parere aveti acum despre mine - un aiurit care nu are ce face si care incearca sa schimbe o lume care este imposibila - nu va contrazic, dar va zic un lucru, ce ne uneste pe noi ? Ce vrem noi cu adevarat ? Oare vrem sa traim ? Oare vrem sa murim ? Dar daca nu vrem nimic ? Cum ii aud pe unii uneori, hotul fura ca vrea sa fure, nu ca INCEARCA sa fure - presedintele conduce ca VREA sa conduca, nu ca INCEARCA - daca presedintele ar incerca sa conduca Romania, atunci tara s-ar duce de rapa...
Inchei cu un motto - "Your sin will turn out on you in the end." - by nu-mi amintesc cine

Va doresc o noapte linistita - ne vedem data viitoare. Vise placute!

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro