sâmbătă, 29 septembrie 2007

Sambata - Zi mare.

E sambata, ce mai zi! Nu gasesc nimic interesant de facut, incerc sa mai scap de griji si incerc sa stau in casa pentru ca este zugravu' care zugraveste camerele celelalte, desigur trebuie sa am grija si de fratemio. Macar azi am putut sa dorm pana la 8, desigur mi sa parut o eternitate fata de zilele trecute cand ma trezeam constant la 7, nu c-ar fi mare diferenta, dar ma rog, a fost bine, nu stiu ce sa mai fac, ma uit de la ora 10 la episoade South Park, cred ca o sa ma bag si la TV si sa ma uit si la niste filme, altceva interesant nush ce as face, temele mi le-am facut din lipsa de ocupatie, mai am de tocit la Istorie :| Cred ca o las pentru maine :)
Deci, cam asta e pentru ziua de azi, sa vedem ce urmeaza, e deabia 13:31, iar eu nu gasesc o ocupatie destul de buna ca sa imi ocupe timpul.
A, btw, I have googled 'laptop keyboard on computer', stie careva daca exista posibilitatea sa pun both Keyboard si Ecran de la LAPTOP sa interactioneze cu unitatea mea de baza ? Ar exista dar stiu ca e complicat anyway m-ar interesa sa aflu, daca stie careva sa ma caute :) thanks.

Va urez o sambata frumoasa!

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro