vineri, 28 septembrie 2007

Niciodata.


Sincer, azi nu am apucat deloc sa deschid PC-ul, mai ales explorerul. Am avut o zi 'plina', dupa ce am scapat de la scoala cu 2 ore mai devreme, mai bine de atat nu se putea, am ajuns acasa, ma asez linistit pe canapea si incerc sa ma uit la TV, am vizionat 2 filme pana la 4, ma rog, 1 si jumatate :P
La 4 am fost sa il iau pe fratemio, impreuna cu maicamea, deci, am ajuns la 6 acasa, o fo misto, adica am stat cu mama in timp ce a efectuat cateva curse ... m-am plimbat :) ce e cel mai indicat sa faci vineri seara ? hehehe, dupa o saptamana 'plina' ... anyway, am fost sa-mi iau laptopul de la reparat, sufletu' ! Nu poate sa-i faca nimic, DAMN I hate this things when it happen, asta este, cred ca o sa il tin inca un an aiurea pe acasa, dupa care o sa il donez in scop caritabil scolii mele, mai precis laboratorului de informatica in schimbul unui tribut care consta intr-o nota probabil mare.
Sa speram ca noaptea asta o sa fie mai linistita, nu stiu de ce spun asta, dar maine e sambata, si asta inseamna ca ma voi trezii mai tarziu! OMG cat mi-a lipsit partea asta.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro