vineri, 28 septembrie 2007

Hour time.

Deci, pentru inceput, asta e clanta de la laboratorul meu de franceza, pe care desigur, a rupto un coleg de al meu acum un an, desigur, tot la fel a ramas, asta-i partea buna a lucrurilor.
Azi am facut Engleza la fostul laborator de franceza, sau nici eu numai stiu, dar ce stiu este ca anul trecut faceam engleza in alt laborator, iar acest laborator este acum denumit 'Limbi Straine', desi nu se specifica, pentru mine tot aiurea ramane.
Partea frumoasa a lucrurilor este ca azi am avut both Engleza si Franceza, desigur, Engleza a fost enchanting, iar Franceza, fermecatoare, la Franca am reparat un mouse, iar intregul proces a durat toata ora, cat de nerecunoscatori sunt unii oameni, deci numai donez mouse-uri la profi in viata mea, dupa ce ca era bun mouse-ul care l-am dat, ei l-au dezmembrat, i-au scos tot, desigur, mi l-am luat inapoi, poate ii gasesc vreun rol acasa ... anyway chestia asta ma scarbit rau de tot, macar it ended up happy ... am reparat mouse-ul.


Ok, Ok, Ora de engleza a fost, cum v-am zis, enchanting, nu se putea mai bine ... interesante ocupatii am avut ... deci priviti urmatoarele imagini care intruchipeaza calculatorul folosit in sala de franceza/engleza/whatever, iar mouseul din prima imagine este cel care l-am reparat (nu mergea primu buton)
Plictisitoare chestii ...Tastatura este opera de arta :D Cum se imbina tastele,
space-ul este putin ridicat ... perfect.Deci, priviti cum am putut sa gresesc :

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro