duminică, 30 septembrie 2007

Take a walk with me.

Ce e mai minunat decat o plimbare pe faleza seara, impreuna cu my beloved little brother :)
Ce fete interesante am vazut pe parcursul serii de azi, fiecare om mai ciudat decat celalalt, una le dadea de mancare la niste animale, un idiot/ipocrit/retardat/etc lovea un caine (propriu lui caine) pentru a demonstra ca e superior in fata prietenei sale, desigur asta ma face din nou sa remarc DEZGUSTATOR, si asta nu e tot, un om binevoitor ii oferea unui boschetar sa mearga intr-o toaleta sa isi faca nevoiile, el exclama cu zambetu' pe fata: 'Nuuuu maa omuleee nuuu! Esti nebun!', anyways a trecut repede, nici nu zici ca m-am plimbat :) Uimitoare priveliste, oare o ploua in seara asta ? Who knows :) In rest ... n-am vazut pe nimeni cunoscut, decat pe un fost coleg de clasa.
Ce ma facut sa ma simt ingrozitor a fost din nou un cuplu din parc, o fata isi stergea lacrimile iar el se intindea pe banca, lucruri ca astea ma shokeaza.
Anyway azi mi-am facut timp si am studiat la Istorie, m-am relaxat putin si in rest totul a fost OK, sa vedem ce ma asteapta ziua de maine, aa... de dimineata ma duc sa-mi fac radiografie, thrilling. Sa speram ca maine o sa fie bine, pana atunci, take care!

See you! O seara placuta.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro