duminică, 30 septembrie 2007

Articol educativ - Poluarea polueaza ?

Ok, prin acest articol voi critica absolut toti retardatii care fac mizerie pe strazi, sau in institutii publice curate, urmatoarele exemple sunt exemple 100% scrise de catre mine, iar pozele sunt facute tot de catre mine, sper ca acest articol vă va influienta gandirea in bine fata de mediul inconjurator.

Azi in timp ce mergeam dupa fratele meu la cineva, m-am uitat in jurul meu, ce-am vazut ? Desigur, verdeata, copaci, oameni, etc. Dar, printre verdeata, printre copaci si printre oameni am observat nesimtirea simtita a persoanelor incapabile sa traiasca cum se cuvine, sa se comporte cum se cuvine, si mai ales sa protejeze cum se cuvine.

Deci, am facut poza acestui tufis de flori dintr-un motiv, au ocupat tot cadrul imaginii din apropriere, dar daca faceam poza din departare, va asigur ca nu avea acelasi aspect verde si minunat precum il vedeti acum. Acest tufis de flori (nume a caror sincer l-am uitat) a fost fondat de catre o vecina de a mea acum 2 ani de zile, si de atunci, ea tot continua sa il protejeze si sa il intretina, dar hai sa ne gandim, de ce face toate astea ? Pentru ea ? Numai pentru ea ? Daca ar fi vrut sa o faca numai pentru ea probabil ca dorea sa puna un gard acoperit si ea sa locuiasca intr-o zona de verdeata destul de sanatoasa, dar nu, ea a facut acest lucru pentru toti trecatorii acelei alee, desigur, voi nu va dati seama, dar atunci cand treceti prin 1000 de masini pe strada, cum va simtiti ? Ce stare aveti ? Ce mirosititi ? Pe cand, pe alee trecatorii au o stare relaxanta si simt un miros natural si sanatos, nu va ganditi, pentru ca atunci cand strapungeti o frunza de la aceasta floare, puteti sa strapungeti viata cuiva care intradevar are nevoie ce acestea ? Aviz amatorilor - in special copiilor speciali cu nevoi speciale care se cred smecheri, voi nu va ganditi, dar puneti-va in locul unui om batran de 70 de ani care are nevoie de sanatate si de natura, ganditi-va cum a-ti putea traii intr-un loc lipsit de natura, doar fum si mizerie totala.

Nu este deloc frumos ceea ce faceti, va recomand sa incetati activitatiile de genul acela, pentru ca nu numai celor din jur dauneaza, dar va dauneaza si voua insiva.

Ok, ok, stau in fata interfonului si inainte sa sun privesc in fata scarii, ce vad ? Cred ca ati observat deja in imaginea de mai sus, ce fel de oameni idioti ar putea sa faca asa ceva ? Pentru ce sa inventat locul in care trebuie pus gunoiul ? Daca niste copilasi se joaca pe acolo si intamplator unul din ei cade in geamurile alea lasate de o persoana inconstienta/ipocrita/etc, daca se joaca cu roata aia ? Aveti idee cat de mult dauneaza ? Nu cred ca ar fi indicat sa traim cu astfel de oameni, cu atat mai mult sa traim, cum poti trai intr-o astfel de lume ? Sincer, mie mi se pare ciudat cand privesc in jurul meu, sincer, nu simt ca traiesc cum trebuie, dar voi cum simtiti ? Daca voi credeti ca puteti traii intr-o astfel de lume, nu aveti decat.

Vreau sa le urez celor ce au facut toate mizeriile astea cele mai rele ! Sincer, sunteti DEZGUSTĂTORI! Si mai vreti sa faceti lumea un loc in care sa nu exista poluare.

Sper ca acest articol va fost de folos in ceva, daca nu, asta este, am incercat si eu, see you next time. Astept opiniile voastre la comentarii.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro