vineri, 28 septembrie 2007

Articol educativ - Cum influenteaza DESENELE copiii mici.

In urmatoarele randuri veti afla despre exemple socante, de-a dreptul reale, alea asa numitului 'EXCES DE DESENE ANIMIATE'. Nu recomand acest articol persoanelor sub 1 an. * Aviz amatorilor.

Incep paranteza
"
bianca va iubesc
* cristi ador desenele animate tom&jery
george a fost frumos
madalina misto
andrei salut
* alis aveti niste desene animate minunate pentru copii,tineti-o tot asa
andreea super
luca va iubesc
* alberto este cel mai frumos sait
alberto va multumesv pentru aceste desene sunt superbe
catalin salutare
* andrei cojocaru nu stiu sa scriu dar imi plac desenele animate sunt super. mi-a scris tati !!!
anca f.frumos
luis sunt nemaipomenite nu ma asteptam la asa ceva
morcoveata foarte foarte super
secret face numai glume jery
nu se afla numai poante
* jery ce as vrea sa viu eu jery
cristi cele mai frumoase desene
ana maria tom esti tare
madalin is tare frumoasa desenele
paula la multi ani! copiilor pe care ii cheama stefania si stefan cu multa sanatate .
* ioana ador desenele tom end jerry
"

Deci care este problema voastra ? Aceste loguri sunt luate de pe un site, mai precis http://www.desene-animate.ro/desene-animate-tom-si-jerry-mici-17.html, mai sunte destule posturi pe acest site, deci, ce nu imi place - 1. Incurajarea de catre parinti, priviti urmatorul exemplu:
"andrei cojocaru nu stiu sa scriu dar imi plac desenele animate sunt super. mi-a scris tati !!!"
Acest parinte nu realizeaza cum isi poate INDUCE copilul in prostie mai bine decat oricine, va garantez ca probabil copilul acela se uita la desene mereu, mintea lui nu ii este decat la desene, asa cum ii este si a lu' fratemio, deci, mai pe scurt, desenele schimba mentalitatea, nu am nimic cu ele, pentru ca si mie mi-au placut, dar cu o limita, faptul ca in ziua de azi unele desene sunt de-a dreptu tampite, ma enerveaza la culme.

Exemplul 2:

Acesti 2 copii sunt clasa a VII-a dupa cate imi amintesc, si in momentu' in care ii fotografiam ei se 'duelau', aceasta 'tehnica' a fost luata din faimoasele desene pentru copii 'Duel Masters', ce nu inteleg eu, cum ii poate lasa parintii pe acesti copii sa se compoarte in felul acesta ? Adica e chiar INJOSITOR si JENANT, copiii asta nu stiu sa distinga realitatea de prostie (desene), iar ei, neavand alte posibilitati si alegeri, neavand alte ocupatii, isi mananca timpul uitandu-se la desene si practicand la scoala tampenia de la televizor.

Exemplul 3:

Fratemiu, MA OMOARA! Deci, de cand se uita la desene, si de cand CN-ul este NON-STOP, si dupa 12 noaptea, el se uita MEREU! Adica numai DESENE, iar uneori face criza atunci cand ii schimb pentru ca 'rateaza' episodul din nustiu ce, am incercat sa-i explic ca se uita la aceleasi desene mereu, si ca nu are rost sa isi petreaca timpul aiurea, dar cine sa ma asculte ?
Deci, concluzia mea este ca DESENELE dauneaza foarta rau sanatatii mentale, adica propriu meu frate de 5 ani sa dea in mine si sa se comporte ca o maimuta ma face sa ma gandesc ca desenele sunt extrem de periculoase.

Exemplul 4, si cu care inchei:

Minimax TV - un post de televiziune pentru copii, din cate am observat, are doar cateva desene care sunt acceptabile, ce ii incanta pe copii sa vada niste maimute care nu vorbesc plimbandu-se si prostindu-se la TV ? M-as uita la South Park toata viata decat sa stau 1 minut la un desen d'ala.
CN - Cartoon Network, post de televiziune pentru copii, cel mai vizualizat din toata tara, din anii 2002, postul a inceput sa REdifuzeze constant aceleasi episoade, uneori, chiar in ziua de azi, zilnic, ce nu inteleg: Care este farmecul atunci cand te uiti de 10000000 de ori pe zi.

Deci, o sa inchei aici, pentru ca o fata minunata m-a intrerupt, si nu ma deranjeaza dar asta e cam tot, deci, sfatul meu : MARSH DE LANGA TELEVIZOR ! SCHIMBA DE LA DESENE ! ;))
Glumeam.

Sper ca va fost de folos.

Reacții:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Vai de voi inca va uitati la desene

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro